YRITYKSESTÄ

YRITYKSESTÄ

Yrityksemme JelppiTassut Oy:n toimialaan kuuluu avustajakoirapalvelut ja eläinten koulutus- ja hyvinvointipalvelut. JelppiTassut Oy:n takana vaikuttavat Tiina Lehtomäki Keski-Suomessa Jyväskylän kupeessa Toivakassa ja Kirsi Niittymäki, Nousiaisissa, Lounais-Suomessa.

 

Toimimme palveluntuottajana Invalidiliitolle kouluttamalla avustajakoiria niitä tarvitseville henkilöille. Koulutamme pääasiassa labradorinnoutajia.

Koulutamme tulevia avustajakoiria positiiviseen vahvistamiseen perustuvalla koulutustavalla, jota kutsutaan myös ”naksutinkoulutukseksi”. Positiivinen vahvistaminen tarkoittaa, että koiraa palkitaan oikeista suorituksista, jolloin haluttu käytös vahvistuu. Ei toivottu käytös jätetään huomioimatta.

JelppiTassut Oy :n myötä haluamme tuoda oman panoksemme suureen tarpeeseen saada lisää avustajakoiria avustamaan, tukemaan ja osaltaan lisäämään hyvinvointia liikuntarajoitteisten ihmisten elämään.

Yrityksemme arvomaailma koostuu kotimaisuudesta ja pienyrittäjien tukemisesta. Haluamme osaltamme vaikuttaa siihen, että aputassuoppilaamme tuottama hiilitassunjälki olisi mahdollisimman pieni ja kestävää kehitystä tukeva.

KIRSI NIITTYMÄKI

Olen perheellinen keski-ikäinen nainen Varsinais-Suomesta, Nousiaisista. Pohjakoulutukseltani olen leikkaus- ja anestesiasairaanhoitaja. Ammatillisen opettajakoulutuksen suoritin 2008 ja ammatillisen erityisopettajakoulutuksen 2011. Toimin eläinalan opettajana ja erityisopettajana Ammattiopisto Liviassa, Paimion toimipisteessä.  ​

 ​

Olen suorittanut useita eläinalan koulutuksia mukaan lukien eläinhoitajan ammattitutkinto, eläinhoitolan pito, Suomen Eläinkoulutuskeskuksen oppimispsykologian perusteet eläinten koulutuksessa, Alfa Partnersin eläinavusteinen valmentaja-koulutus sekä Salpauksen oppimiskeskuksen järjestämä ammatillinen koira-avusteinen koulutus. Hevosalan koulutuksista olen suorittanut ravihevosvalmentajan peruskurssin ja B-koulutuksen. ​

 ​

Uusimpana suoritin Taitotalossa eläinavusteisissa palveluissa käytettävien eläinten kouluttamisen ja hyvinvoinnin osatutkinon sekä Ylä-Savon ammattiopistossa eläintenkouluttamisen osaamisalan eläintenhoitajan ammattitutkinnon. 

TIINA LEHTOMÄKI

Olen Tiina Lehtomäki ja asun perheineni Toivakassa Keski-Suomessa. Ammatiltani olen sosionomi (AMK) sekä lähihoitaja kuntoutukseen suuntaavista opinnoista. Olen myös suorittanut ammattitutkinnot erityistä tukea vaativien lasten ohjaajana ja eläintenhoitajana. Viimeisimpänä suoritin Taitotalosta Helsingistä eläinavusteisessa palvelussa käytettävien eläinten hyvinvoinnin ja kouluttamisen osa tutkinnon.

 

Työhistoriastani löytyy eläintenhoitajana toimimista eläinlääkäriasemalla sekä eri-ikäisten ja erityistä tukea, hoitoa ja huolenpitoa tarvitsevien ihmisten hoitoa, kasvatusta ja kuntoutusta. Tällä hetkellä työskentelen SOS Lapsikylän perheterapeuttisessa perhekuntoutuksessa yöohjaajana. Koiria ja koirien kasvattamista ja kouluttamista erilaisiin tehtäviin olen tehnyt koko aikuisikäni ajan.

 

Bright Eyes kennel -nimellä olen kasvattanut airedalenterriereitä, suursnautsereita, kääpiösnautsereita ja labradorinnoutajia jo 80-luvulta lähtien. Kennelliitto on myöntänyt minulle Vuolasvirta -palkinnon 1996 ansiokkaasta kasvatustyöstä. Olen kilpaillut kouluttamillani koirilla vuosien ajan menestyksekkäästi palveluskoirakokeissa sekä metsästyskokeissa.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

JelppiTassujen eläinlääkäri

JelppiTassujen koirateatteri

JelppiTassujen metsäpalvelut

JelppiTassujen ekopuoti

JelppiTassujen muonakumppani

JelppiTassujen yhteistyökumppani