top of page
YRITYKSESTÄ
5muskettisoturia.jpeg

Yrityksemme JelppiTassut Oy:n keskeisenä toimintana ovat eläinavusteiset palvelut, kuten eläinten koulutus- ja hyvinvointipalvelut, sekä koira-avusteinen toiminta. JelppiTassut Oy:n takana vaikuttavat Kirsi Niittymäki Nousiaisissa, Lounais-Suomessa ja Tiina Lehtomäki, Keski-Suomessa, Jyväskylän kupeessa Toivakassa. 

 

Koulutamme pääasiassa labradorinnoutajia.

Koulutamme koiria positiiviseen vahvistamiseen perustuvalla koulutustavalla, jota kutsutaan myös ”naksutinkoulutukseksi”. Positiivinen vahvistaminen tarkoittaa, että koiraa palkitaan oikeista suorituksista, jolloin haluttu käytös vahvistuu. Ei toivottu käytös jätetään huomioimatta.

JelppiTassut Oy :n myötä haluamme tuoda oman panoksemme suureen tarpeeseen saada lisää koulutettuja koiria ihmisläheisiin töihin avustamaan, tukemaan ja osaltaan lisäämään ihmisten hyvinvointia.

Yrityksemme arvomaailma koostuu kotimaisuudesta ja pienyrittäjien tukemisesta. Haluamme osaltamme vaikuttaa siihen, että koiriemme tuottama hiilitassunjälki olisi mahdollisimman pieni ja kestävää kehitystä tukeva.

KIRSI NIITTYMÄKI

Olen perheellinen keski-ikäinen nainen Varsinais-Suomesta, Nousiaisista. Pohjakoulutukseltani olen leikkaus- ja anestesiasairaanhoitaja. Ammatillisen opettajakoulutuksen suoritin 2008 ja ammatillisen erityisopettajakoulutuksen 2011. Toimin eläinalan opettajana ja erityisopettajana Ammattiopisto Liviassa, Paimion toimipisteessä. Käytän kouluttamiani koiria aktiivisesti opetuksen tukena työssäni.  ​

 ​

Olen suorittanut useita eläinalan koulutuksia, mukaan lukien eläinhoitajan ammattitutkinto ja eläinhoitolan pito. Taitotalossa olen suorittanut eläinavusteisissa palveluissa käytettävien eläinten kouluttamisen ja hyvinvoinnin osatutkinnon. Ylä-Savon ammattiopistossa olen käynyt eläintenkouluttamisen osaamisalan eläintenhoitajan ammattitutkinnon ja samassa paikassa teen parhaillaan kouluttajan erikoisammattitutkinnoa ja käyn koirien ruokinta kurssia.  

 

Ammattitutkintojen lisäksi olen käynyt Suomen Eläinkoulutuskeskuksen oppimispsykologian perusteet eläinten koulutuksessa, Alfa Partnersin eläinavusteisen valmentaja-koulutuksen sekä Salpauksen oppimiskeskuksen järjestämän ammatillisen koira-avusteisen koulutuksen. Olen käynyt myös kasvatus ja kuntoutuskoirat ry:n täydennyskoulutuksen koira-avusteiseen työhön. Koirani Jussi (Jummi-Jammin Whiskey Riskey) ja Keijo (Melekein Valokuusi) ovat virallisia kasvatuskoiria. 

 

Hevosalan koulutuksista olen suorittanut ravihevosvalmentajan peruskurssin ja B-koulutuksen. ​

Kirsi ja koirat - kuva Mikael Soininen.p
TIINA LEHTOMÄKI
thumbnail_IMG_1721.jpg

Olen Tiina Lehtomäki ja asun perheineni Toivakassa, Keski-Suomessa. Ammatiltani olen sosionomi (AMK) sekä lähihoitaja kuntoutukseen suuntaavista opinnoista. Olen myös suorittanut ammattitutkinnot erityistä tukea vaativien lasten ohjaajana ja eläintenhoitajana. Olen suorittanut Taitotalossa eläinavusteisessa palvelussa käytettävien eläinten hyvinvoinnin ja kouluttamisen osa tutkinnon. Lisäksi olen suorittanut kasvatus ja kuntoutuskoirat ry:n täydennyskurssin koira-avusteiseen työhön. 

 

Työhistoriastani löytyy eläintenhoitajana toimimista eläinlääkäriasemalla sekä eri-ikäisten ja erityistä tukea, hoitoa ja huolenpitoa tarvitsevien ihmisten hoitoa, kasvatusta ja kuntoutusta. Työskentelen SOS-Lapsikylän perheterapeuttisessa perhekuntoutuksessa ohjaajana. Työssäni käytän kouluttamiani koiria yhtenä toiminnallisena menetelmänä eri ikäisten asiakkaideni kanssa. Koiria ja koirien kasvattamista ja kouluttamista erilaisiin tehtäviin olen tehnyt koko aikuisikäni ajan.

 

Bright Eyes kennel -nimellä olen kasvattanut airedalenterriereitä, suursnautsereita, kääpiösnautsereita ja labradorinnoutajia jo 80-luvulta lähtien. Kennelliitto on myöntänyt minulle Vuolasvirta -palkinnon 1996 ansiokkaasta kasvatustyöstä. Olen kilpaillut kouluttamillani koirilla vuosien ajan menestyksekkäästi palveluskoirakokeissa sekä metsästyskokeissa.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

Logoista klikkaamalla pääset tutustumaan yhteistyökumppaniemme toimintaan tarkemmin. 

Keski-Suomen-Elainklinikka-logo-pysty.jp

JelppiTassujen eläinlääkäri

lapinakyva%2520tausta%2520elainteatteri%

JelppiTassujen eläinteatteri

thumbnail_350136351_278047871233748_8659201630842989164_n (1).jpg

JelppiTassujen eläinavusteisen työn kumppani

vtlogo.PNG

JelppiTassujen ekopuoti

lataus_edited_edited.jpg

JelppiTassujen yhteistyökumppani

thumbnail_Preview.jpg

JelppiTassujen yhteistyökumppani

bottom of page