top of page
YRITYKSESTÄ
5muskettisoturia.jpeg

Yrityksemme JelppiTassut Oy:n toimialaan kuuluu avustajakoirapalvelut ja eläinten koulutus- ja hyvinvointipalvelut, sekä koira-avusteinen toiminta. JelppiTassut Oy:n takana vaikuttavat Tiina Lehtomäki, Keski-Suomessa, Jyväskylän kupeessa Toivakassa ja Kirsi Niittymäki, Nousiaisissa, Lounais-Suomessa.

 

Koulutamme pääasiassa labradorinnoutajia.

Koulutamme koiria positiiviseen vahvistamiseen perustuvalla koulutustavalla, jota kutsutaan myös ”naksutinkoulutukseksi”. Positiivinen vahvistaminen tarkoittaa, että koiraa palkitaan oikeista suorituksista, jolloin haluttu käytös vahvistuu. Ei toivottu käytös jätetään huomioimatta.

JelppiTassut Oy :n myötä haluamme tuoda oman panoksemme suureen tarpeeseen saada lisää koulutettuja koiria ihmisläheisiin töihin avustamaan, tukemaan ja osaltaan lisäämään ihmisten hyvinvointia.

Yrityksemme arvomaailma koostuu kotimaisuudesta ja pienyrittäjien tukemisesta. Haluamme osaltamme vaikuttaa siihen, että koiriemme tuottama hiilitassunjälki olisi mahdollisimman pieni ja kestävää kehitystä tukeva.

KIRSI NIITTYMÄKI

Olen perheellinen keski-ikäinen nainen Varsinais-Suomesta, Nousiaisista. Pohjakoulutukseltani olen leikkaus- ja anestesiasairaanhoitaja. Ammatillisen opettajakoulutuksen suoritin 2008 ja ammatillisen erityisopettajakoulutuksen 2011. Toimin eläinalan opettajana ja erityisopettajana Ammattiopisto Liviassa, Paimion toimipisteessä.  ​

 ​

Olen suorittanut useita eläinalan koulutuksia, mukaan lukien eläinhoitajan ammattitutkinto, eläinhoitolan pito, Suomen Eläinkoulutuskeskuksen oppimispsykologian perusteet eläinten koulutuksessa, Alfa Partnersin eläinavusteinen valmentaja-koulutus sekä Salpauksen oppimiskeskuksen järjestämä ammatillinen koira-avusteinen koulutus. Hevosalan koulutuksista olen suorittanut ravihevosvalmentajan peruskurssin ja B-koulutuksen. ​

 ​

Olen suorittanut Taitotalossa eläinavusteisissa palveluissa käytettävien eläinten kouluttamisen ja hyvinvoinnin osatutkinnon sekä Ylä-Savon ammattiopistossa eläintenkouluttamisen osaamisalan eläintenhoitajan ammattitutkinnon. Uusimpana kävin kasvatus ja kuntoutuskoirat ry:n täydennyskoulutuksen koira-avusteiseen työhön. Käytän kouluttamiani koiria aktiivisesti opetuksen tukena työssäni. 

Kirsi ja koirat - kuva Mikael Soininen.p
TIINA LEHTOMÄKI
thumbnail_IMG_1721.jpg

Olen Tiina Lehtomäki ja asun perheineni Toivakassa, Keski-Suomessa. Ammatiltani olen sosionomi (AMK) sekä lähihoitaja kuntoutukseen suuntaavista opinnoista. Olen myös suorittanut ammattitutkinnot erityistä tukea vaativien lasten ohjaajana ja eläintenhoitajana. Olen suorittanut Taitotalossa eläinavusteisessa palvelussa käytettävien eläinten hyvinvoinnin ja kouluttamisen osa tutkinnon. Viimeisimpänä suoritin kasvatus ja kuntoutuskoirat ry:n täydennyskurssin koira-avusteiseen työhön. 

 

Työhistoriastani löytyy eläintenhoitajana toimimista eläinlääkäriasemalla sekä eri-ikäisten ja erityistä tukea, hoitoa ja huolenpitoa tarvitsevien ihmisten hoitoa, kasvatusta ja kuntoutusta. Työskentelen SOS-Lapsikylän perheterapeuttisessa perhekuntoutuksessa ohjaajana. SOS-Lapsikylässä käytämme kouluttamiani koiria yhtenä toiminnallisena menetelmänä asiakkaiden kanssa. Koiria ja koirien kasvattamista ja kouluttamista erilaisiin tehtäviin olen tehnyt koko aikuisikäni ajan.

 

Bright Eyes kennel -nimellä olen kasvattanut airedalenterriereitä, suursnautsereita, kääpiösnautsereita ja labradorinnoutajia jo 80-luvulta lähtien. Kennelliitto on myöntänyt minulle Vuolasvirta -palkinnon 1996 ansiokkaasta kasvatustyöstä. Olen kilpaillut kouluttamillani koirilla vuosien ajan menestyksekkäästi palveluskoirakokeissa sekä metsästyskokeissa.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
Keski-Suomen-Elainklinikka-logo-pysty.jp

JelppiTassujen eläinlääkäri

lapinakyva%2520tausta%2520elainteatteri%

JelppiTassujen koirateatteri

Kuva1.jpg

JelppiTassujen yhteistyökumppani

vtlogo.PNG

JelppiTassujen ekopuoti

lataus_edited_edited.jpg

JelppiTassujen yhteistyökumppani

bottom of page